Altijd een metalen trapleuning naar wens bij LEUNINGvakman.be!

Een metalen trapleuning op maat van LEUNINGvakman.be wordt altijd perfect op maat vervaardigd. Wij bieden een unieke collectie leuningen, die allemaal in eigen beheer worden gemaakt. Dit doen onze ervaren vakmannen met zorg & liefde voor het vak. Of u nu gek bent op stoer zwart, fris wit, chique antraciet, stijlvol inox, industriële staal, of authentiek smeedijzer, bij ons slaagt u altijd! Natuurlijk vertellen wij u graag wat meer over de mogelijkheden bij LEUNINGvakman.nl. 

Maatwerk.

Al onze leuningen kunt u eenvoudig online volledig naar wens configureren. Naast de lengte, het aantal leuninghouders (en de positie!) en de afwerking van de uiteinden, bestelt u ook een buiging eenvoudig online “mee”. Wij zorgen ervoor dat uw leuning in de door u gewenste lengte (tot maar liefst 595 cm!) wordt gezaagd, mooi wordt afgewerkt en – na een uitgebreide controle – stevig wordt verpakt & snel thuis wordt bezorgd.

In iedere RAL kleur naar wens! 

De kleur van een trapleuning is van cruciaal belang voor de uitstraling. De meest populaire kleuren – zwart, antraciet & wit – zijn onderdeel van onze standaard online collectie. Maar er is meer mogelijk met onze unieke RAL kleur naar wens service. Wilt u liever een leuning in lichtgrijs, blauw, groen, bruin, taupe, paars, roze, rood, of zelfs pimpelpaars? Geen enkel probleem! Wij bieden een uitgebreide collectie trapleuningen, die allemaal voorzien kunnen worden van een hoogwaardige poedercoating in iedere gewenste RAL kleur. Hierbij werken wij altijd met een hoogwaardige fijnstructuur poedercoating, deze realiseert een lichte structuur in het oppervlak (niet glad), een wat mattere kleurtint en tevens ook een sterke & minder krasgevoelige trapleuning. Dit is trouwens ook mogelijk voor de collectie leuninghouders van LEUNINGvakman.be.