Natuursteen of composietsteen?

Met een gericht assortiment natuursteen & composietsteen voor binnen – dat wij met zorg voor u op maat vervaardigen – is de kans groot dat u een passende vensterbank bij COMPOSIETvakman.be vindt! Beide materiaalsoorten hebben hun eigen unieke eigenschappen, karakter, look & prijsniveau. Hier vertellen wij u graag wat meer over, ditmaal over composietsteen. 

Composietsteen.

Op het gebied van composiet vindt u bij ons een uitgebreide collectie, zowel van marmercomposiet als van kwartscomposiet. Het verschil tussen beide is heel eenvoudig gezegd het volgende: Kwartscomposiet is kwalitatief hoogwaardig, oersterk, krasvast en praktisch onderhoudsvrij, marmercomposiet is wat kwetsbaarder, maar op het gebied van prijs ook een stuk voordeliger. 

Een unieke collectie. 

Composiet vensterbanken, (werk)bladen, maar ook dorpels van COMPOSIETvakman zijn op dit moment enorm populair. Naast de optimale prijs-kwaliteit verhouding en vooral ook het onderhoudsvriendelijke karakter, is met name ook de enorme keuze op het gebied van kleuren & looks een belangrijke reden van deze populariteit. 

Of toch natuursteen?

De klassieke look van marmer, de natuurlijke & levendige uitstraling van  blauwe steen, of juist toch het stijlvolle & luxe graniet… Al deze natuursteen soorten blijven uniek & onverminderd populair. Iedere natuursteen soort heeft haar eigen uitstraling en daarnaast is ook iedere eindproduct van natuursteen uniek in haar soort.

Een natuursteen look!

Bent u op zoek naar de voordelen van composiet, maar gek op die bijzondere ‘natuursteenlook’, dan moet u zeker even bij de natuursteenlook composietstenen kijken. In onze collectie vindt u onder andere bijzondere marmerlook vensterbanken & donkergezoete arduin look van composiet, zeker het overwegen waard!

Waar u uiteindelijk ook voor kiest, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit materialen, secuur maatwerk in eigen beheer, een eenvoudig & gebruiksvriendelijk online bestelproces, scherpe prijzen & een snelle levering.