Hardhout voor buiten bij HOUTvakman.be.

Hardhout is en blijft een van de meest populaire tuinhout soorten in België. Met hardhout bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat, de meeste varianten zijn oersterk, extreem duurzaam en natuurlijk heel erg mooi! Op www.houtvakman.be vindt u een unieke & uitgebreide hardhout collectie voor buiten en hier vertellen wij u graag wat meer. 

Hardhout.

Wij bieden een uitgebreide collectie met diverse houtproducten – zoals balken, palen, latten, maar ook diverse rabatplanken & terrasplanken – van diverse tropische hardhout soorten. Hierbij hebben wij uiteraard goed gekeken naar de specifieke eigenschappen van de specifieke houtsoort en die vervolgens vertaald naar de juiste houtproducten. Azobe & angelim vermelho zijn van nature bijv. optimaal bestand tegen water / vochtige omstandigheden: ideaal voor puntpalen, onderbalken, damwanden & beschoeiingsplanken dus. 

Bent u op zoek naar een mooie en duurzame terrasplank, dan kunt u beter kiezen voor bankirai of massaranduba, voor een luxe gevelbekleding zijn padouk en ipe prachtige opties en voor een “goedkope schuttingplank” bieden mandioqueira en keruing dan weer een optimale prijs/kwaliteit verhouding.   

Voor welk specifiek buitenproject u ook op zoek bent naar het juiste tuinhout, bij HOUTvakman.be vindt u altijd het juiste hardhout! Met een ruime collectie planken, balken, palen, latten, rabatplanken & vlonderplanken – verkrijgbaar in diverse soorten & maten – slaagt u bij ons altijd!

TIP: Wij bieden een mooie collectie guariuba hardhout, een relatief onbekende tropische hardhout soort – vrij vergelijkbaar met afrormosia – met een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Deze hardhout soort is extreem duurzaam (klasse 1), vochtbestendig, heeft een bijzondere goudgele kleur (die heel mooi vergrijst) en is geschikt voor diverse toepassingen. Ideaal voor gevelbekleding, maar ook terrassen / vlonders en zelfs buitenmeubels. Een zeer bijzondere en sterke hardhoutsoort, voor een scherpe prijs. Bekijk hier direct even de complete collectie hardhout bij HOUTvakman.be.