the game changers documentaire

The Game Changers: een opzienbarende Netflix-documentaire!

Voor goede en inhoudsrijke documentaires moet je op Netflix zijn. De laatste tijd zijn er op Netflix diverse nieuwe documentaires te vinden. Een van deze docu’s is The Game Changers. The Game Changers is een documentaire uit 2018 die de kijker wil overtuigen dat plantaardig eten stoer is en veel voordelen oplevert. Waar ruim een decennium geleden de documentaire Super Size Me, uit 2004, al de aandacht op vestigde op ongezond eten – alleen McDonalds voer leidt tot enorme gezondheidsproblemen – laat The Game Changers omgekeerd zien welke positieve effecten planteneters ervaren als ze zich aan een strak plantaardig dieet houden.

Hoofdrolspelers en hoofdthema van The Game Changers

In de documentaire The Game Changers op Netflix worden de hoofdrollen vertolkt door de bekende acteur en bodybuilder Arnold Schwarzenegger, de Formule 1-coureur en meervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en de UFC-vechtersbaas James Wilks, bekend uit de wereld van de Mixed Martial Arts. The Game Changers documentaire gaat samen met deze prominente sporters en met diverse wetenschappers op het gebied van voeding in gesprek. Doel is om erachter te komen wat hét perfecte dieet is om zo gezond mogelijk te leven en de beste prestaties te kunnen leveren. In The Game Changers documentaire komen naast vooral mannen ook twee vrouwen aan het woord, die hun visie op het gezondste plantaardige dieet blootleggen.

Een echte eyeopener

The Game Changers is een echte eyeopener. Zo blijkt een plantaardig voedingspatroon enorme krachten in de mens los te maken. Niet voor niets aten Romeinse gladiatoren stikt plantaardig voedsel om optimaal te kunnen vechten Enkele voorbeelden uit de documentaire tonen onomstotelijk aan dat planteneters sterker zijn en meer conditie en uithoudingsvermogen ontwikkelen. James Wils lukte het in het verleden niet langer dan acht minuten om met touwen te schudden, ook wel bekend als battle roping. Sinds hij een plantaardig eetpatroon heeft ontwikkeld, houdt hij dit meer dan een uur achtereen vol. Een tweede voorbeeld is de mannelijke potentie. Door plantaardig voedsel in plaats van vleesproducten te eten, zijn mannen extra potent en kunnen ze een grotere en veel langduriger erectie krijgen. En zo zijn er nog tal van andere indrukwekkende effecten van plantaardig eten.

Bekijk nu de documentaire The Game Changers op Netflix!

The Game Changers op Netflix is geregisseerd door de Oscar-winnaar Louie Psihoyos. Ook de producenten van deze documentaire zijn geen onbekende namen, namelijk Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan en James Cameron. Ga nu snel naar Netflix om deze opzienbarende documentaire, The Game Changers, te bekijken!