vrouwen die vreemdgaan

5 tips om een killer indruk achter te laten bij de vrouw van je dromen

Er is helaas geen speciale formule waarmee je meteen een killer indruk achterlaat bij een vrouw, maar er zijn gelukkig wel manieren om haar te beïnvloeden in jouw voordeel. Wanneer je laat overkomen dat je een interessant en stabiel persoon bent, is ze wellicht meer geneigd om je beter te leren kennen (en wie weet wat nog meer). Ze kent je namelijk niet, dus je moet haar hints en aanwijzingen geven die een beeld vormen van wat voor persoon je bent. Hoe je eruit ziet en hoe je doet zijn cruciale factoren om die killer indruk achter te laten. Hieronder 5 killer tips die je niet wilt missen!

1. De eerste indruk is de belangrijkste

Niet alles draait om uiterlijk, maar wel bij de eerste indruk! Voordat je de vrouw van je dromen voor het eerst gaat ontmoeten, is het zaak dat je een goede blik werpt in je kledingkast en het beste van het beste selecteert. Zie je ergens nog een kreukje zitten? Jawel, strijken die handel!

2. Wees een gentleman

Het klinkt misschien suf, maar een gentleman zijn doet altijd goed! De deur voor haar openhouden en haar voorlaten, de stoel aanschuiven en haar jas aannemen zijn enkele dingen die een gentleman doet en die gewaardeerd worden. Een gentleman zijn houdt ook integriteit in en loyaliteit, dus laat gerust weten dat je niet houdt van vrouwen die vreemdgaan. Als gentleman zijnde is het natuurlijk ook niet de bedoeling dat jij dat doet, maar vrouwen die vreemdgaan passen nou eenmaal niet bij een echte man!

3. Praat over je hobby’s en levenservaringen

Praten over je hobby’s en levenservaringen wekt interesse op. Je laat dan toch wat meer weten over wat voor persoon je bent. Haal die vette citytrip in Europa eens aan die je gemaakt hebt en wat je allemaal gezien hebt (misschien wilt zij zelfs een citytrip in Europa met je maken na jouw indrukwekkende verhaal), vertel over die berg die je beklommen hebt en wat voor culturele verschillen je ervaren hebt.

4. Hou het gesprek aan de gang!

Dit is een extreem belangrijk element. Zorg ervoor dat er geen stiltes vallen! Stiltes zijn afknappers en droomvrouwen houden daar niet van. Zorg er dus voor dat je genoeg te vertellen hebt. Bedenk desnoods vooraf gespreksonderwerpen die je gaat aanhalen tijdens de date, zodat je genoeg gespreksstof hebt! Als je het dan toch even niet meer weet, geen probleem! Het draait uiteraard niet alleen maar om jou. Vraag en luister, en gij zult gewaardeerd worden.

5. Maak ook een goede indruk op haar vriendinnen

Komt ze met vriendinnen? Maak ook een goede indruk op hun! Haar vriendinnen zijn belangrijk voor haar en zullen een invloed hebben op haar keuze. Vinden haar vriendinnen je een arrogante zak, wordt het niks. Vinden ze je een topper, heb je meer kans dat het wel wat wordt!