De revolutie van schoonheids apparatuur

Technologie blijft in ons land maar verder en verder evolueren. Nieuwe uitvindingen gaan vandaag de dag dan ook zo ver dat er talloze dingen bestaan waar wij zelfs niets van weten. En ook in de beauty-sector worden deze nieuwe methoden toegepast. Ze helpen ons bij het versnellen én verbeteren van bepaalde processen. Denk maar aan het analyseren van de huid, het afslankproces of andere schoonheidsidealen. Op de website van DEN Esthetics kan je al deze nieuwe technologieën en nieuwe apparaten grondig bekijken. Als jij een schoonheidsspecialiste of dermatoloog bent en je wilt graag zo’n apparaat in huis om jouw werkproces te vergemakkelijken, kan je op de website eenvoudig online meer informatie aanvragen. 

Nieuwe technologie

Om te beginnen halen we enkele nieuwe technologieën en innovaties aan die vandaag gebruikt worden in de schoonheidssector. De eerste is er eentje waar de meeste al van gehoord hebben, maar waarvan niet iedereen weet hoeveel het kan. We spreken hier over radiofrequentie. Het heeft tot wel 20 verschillende doeleinden: versteviging van de huid, verjonging van de huid, hervorming van de huid, wegwerken van rimpels, acne, striemen of andere ongemakken, etc. Ook helpt het bij het afslanken. Daarnaast bestaan er ook nieuwe, minder gekende technieken. Denk maar aan het gebruik van ‘cooling’ therapie, oftewel ijskoude elementen die helpen afslanken. Of het gebruik van zo’n 10 verschillende soorten licht om de volledige huid grondig te kunnen analyseren. 

Nieuwe apparaten

Dit heeft ervoor gezorgd dat er heel wat nieuwe apparaten op de markt zijn gekomen. Radiofrequentie toestellen hebben verschillende opzetstukken, naargelang de behandeling die je kiest. Ze zijn erg eenvoudig in gebruik en een sessie duurt niet lang. Ook bestaan er nu verschillende apparaten waar je bijvoorbeeld in kan gaan liggen. Dat helpt je naast het afslanken ook bij het ontspannen en relaxen. Een suprasculpt is dan weer een elektronisch machine die zorgt voor spierstimulatie. Zo kan je vermageren en versterken zonder enige moeite te doen. Het meest innovatieve apparaat is toch wel het huidanalyse toestel. Je plaatst gewoon je gezicht voor het toestel en het apparaat maakt een gedetailleerde analyse: van vlekjes, naar droogte, vette huid of ouderdom. Het apparaat heeft het allemaal gezien en geeft je bovendien een aanbeveling voor een bepaalde behandeling. 

Nieuwe resultaten

Deze nieuwe technologieën zorgen er meer dan ooit voor dat je een lichaam hebt waar je trots op kan zijn. Je hoeft er niet veel voor te doen en bovendien is het niet schadelijk. Het zorgt voor een jonge, strakke en tegelijkertijd soepele huid. Voor een stevig en slank lichaam en voor mooie rondingen.