Wat jij moet weten over de outdoor meubelen van 2022

In het jaar 2022 is tot nu toe al veel veranderd. De Corona pandemie is niet meer onze dagelijkse bezigheid, al een geluk! Vele mensen willen dit hoofdstuk graag afsluiten en we hebben behoefte aan een nieuwe start. Een nieuwe start met bijvoorbeeld een nieuw terras of een nieuw interieur in je huis. Wil jij graag nieuwe items aankopen voor in je tuin, terras of balkon? Lees dan zeker dit artikel voor de leukste zomer trends van 2022 die jij niet kan missen!

Waarom zijn wij op zoek naar verandering? 

Ben jij op zoek naar één nieuw meubelstuk om je terras buiten mee te vervolledigen of ben je juist opzoek naar een totaal nieuwe inrichting? Dan hebben wij enkele tips voor jou waar jij zeker op moet letten als je je aankoop wilt doen. Na de corona crisis, zijn we meer op zoek naar optimisme en vrolijkheid. We willen onze eigen tuin of balkon vernieuwen omdat we meer kunnen genieten van de tijden die we samen met onze familie en vrienden hebben. Een gezellige tuin is steeds belangrijker geworden voor vele onder ons. Heb jij je tuin al een nieuwe make-over gegeven?

Eén meubel of een nieuwe inrichting?

Iets waar we deze zomer niet langs gaan kunnen kijken, zijn opvallende kleuren. Veel kleur staat voor optimisme en vrolijkheid, iets waar we nu wel echt nood aan hebben. Gekleurde meubelen kunnen daarbij dan toch echt niet ontbreken? Omdat niet iedereen bijvoorbeeld van een fel rode stoel houdt, zullen we deze zomer ook veel pastel kleuren zien. Pasteltinten geven dan weer rust en vrolijkheid. Het is niet te opvallend maar toch ook vrolijk. Wat wij trouwens prachtig vinden, is de combinatie van gekleurde items met neutralere items. Daarnaast hebben we meer interesse in de natuur, milieubewuste materialen en in items die gemaakt zijn van handwerk. Ben jij nog opzoek naar mooie items om je tuin of balkon op te vrolijken? Neem zeker een kijkje op de website van Loncin.

Koop je buitenmeubels bij Loncin:

De mooiste tuinmeubelen vind je bij Loncin. Wil je een nieuw meubelstuk of ben je opzoek naar een volledig nieuw terras? De medewerkers helpen je verder naar het vinden van de design meubelen waar jij naar op zoek bent. Neem zeker een kijkje op de website van Loncin of bezoek een van de showrooms in Zoutleeuw, Leuven of Hasselt! Geloof ons, dat is echt de moeite!