apps-die-het-leven-makkelijker-maken

Deze zeven apps maken het leven net iets makkelijker

Vrijwel elke volwassen Nederlander heeft tegenwoordig een smartphone. En dat betekent dat je veel leuke apps kunt installeren om je leven wat gemakkelijker te maken. In dit artikel hebben we de zeven beste apps voor je verzameld die je leven relaxter maken.

1. Waze: snel door het verkeer zoeven

Ga je vaak op vakantie in Nederland, Frankrijk, Duitsland of heb je plannen voor een roadtrip in Italië. Wat je ook kiest, op weg naar je vakantiebestemming of tijdens je roadtrip in Italië of een ander land kun je gebruikmaken van de handige navigatie-app Waze. Deze app waarschuwt je tijdig voor flitspalen, politiecontroles, files en omleidingen. Zo ben je razendsnel op je bestemming!

2. Workout Trainer: een app voor buikspieroefeningen

Er zijn ook tal van apps met effectieve buikspieroefeningen, zodat je lekker fit blijft. Bekende buikspieroefeningen apps zijn bijvoorbeeld de Nike Training Club en Workout Trainer. Ideaal om lekker fit te blijven!

3. Vivino: handige wijn app

Houd je van een goed fles wijn? Download dan de app Vivino. Deze app heeft een ingebouwde scanner, waarmee je het etiket op een wijnfles kunt lezen. Je krijgt dan alle achtergrondinformatie over de wijn: de druivensoort, het herkomstgebied en tips over welke gerechten bij de betreffende wijn passen. Handig voor tijdens een roadtrip in Italië!

4. Sticker Maker: supergrappig!

De app Sticker Maker is een leuke applicatie om je eigen plaatjes mee te maken. Je kunt online afbeeldingen uitsnijden en die gebruiken om naar je vrienden of familie te appen. Bewerk je eigen foto, zet er tekst bij en verras je vrienden met een grappig plaatje!

5. Blendle: alles lezen wat je wilt

Soms appt iemand je een interessant artikel, maar kun je dat niet lezen. Gebruik dan Blendle om het artikel tóch te kunnen openen! Met Blendle kun je ook veel betaalde tijdschriften en kranten gratis lezen. Ideaal toch?

6. Reface: waan jezelf even een superster

Een populaire app op dit moment is Reface. Deze app biedt de mogelijkheid om een gaaf filmpje te maken, waarbij je in de huid van een beroemde acteur, actrice, zanger of beroemdheid kruipt. Laad je foto in en druk op Reface. En verbaas je over het grappige resultaat!

7. Charly Cares: snel een oppas regelen

Heb je kids en ben je alleenstaand ouder? Dan is Charly Cares een perfecte app om, als je een last minute uitnodiging krijgt, snel een oppas te regelen voor je kids. Superhandig en praktisch!