the gentleman nieuwe film

Guy Ritchie maakt comeback met actie-komedie film The Gentleman

Ben jij fan van goede actie-komedie films zoals Kingsman I, Kingsman II en Knives Out? Heb jij je ook uitstekend vermaakt met Guy Ritchie films zoals Snatch en Lock, Stock and Two Smoking Barrels? Dan wordt 2020 ook echt jouw filmjaar. De nieuwe guy ritchie film belooft namelijk een echte kaskraker te worden. Door de combinatie van een goed verhaal en een sterrencast van formaat, wil je deze film niet aan je laten voorbijgaan.

De comeback van Guy Ritchie

Guy Ritchie is de beste in het genre actie-komedie. Dat bewees hij al in het verleden met klinkende namen als Snatch, Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Sherlock Holmes I & II. Hij is een tijdje weggeweest vanwege het maken van Aladdin voor Disney, maar het maken van een nieuwe film in zijn favoriete genre bleef toch lonken. Je mag je nu weer echt verheugen op een film vol met scherpe Britse humor, nietsontziende maar ietwat onhandige gangsters en een verhaal vol met drugs, wapens en geweld.

Niet alleen het verhaal, maar ook de acteurs zijn van wereldformaat. Het hoofdpersonage Mickey Pearson wordt vertolkt door niemand minder dan Matthew McConaughey. De Amerikaanse acteur spreekt in de film met een Brits accent, alsof hij zijn hele leven nooit anders heeft gedaan. Naast McConaughey spelen andere grootheden als Colin Farrell, Hugh Grant, Jeremy Strong en Charlie Hunnam. Stuk voor stuk stoere mannen die hoe dan ook thuishoren in de nieuwe guy ritchie film.

De nieuwe guy ritchie film: The Gentleman

Mickey Pearson is een bekende naam in Londen, omdat hij aan het hoofd staat van een Brits marijuana-imperium. Omdat hij met pensioen wil gaan, zoekt hij een koper voor zijn bedrijf. Er zijn veel kapers op de kust die liever kwaadschiks dan goedschiks Pearson zijn bedrijf willen overnemen. Vlak voordat Mickey Pearson met pensioen gaat, krijgt hij nog even te maken met chantage, afpersingen en geweld. Als hoofd van een criminele organisatie rekent Pearson daar op geheel eigen wijze mee af.

Dat je kan rekenen op een tof verhaal, mag duidelijk zijn. Tel daar de strakke pakken, goed gestijlde kapsels en keiharde schietgevechten bij op. Hierdoor zul je deze heerlijke Guy Ritchie film nooit meer vergeten.

The Gentleman in de bioscoop

Nog maar een paar weken geduld hebben, tot je deze film kan aanschouwen. The Gentleman draait op 20 februari 2020 in de Nederlandse bioscopen.