cosmeticamerk van Pharrell Williams

Investeer in jezelf met een goede huidverzorging

Een goed begin van je dag is een sleutel tot succes. Mannen die een ochtendroutine hebben beginnen hun dag met vaste gewoontes en zijn meestal beter in balans dan heren die zo lang mogelijk in bed blijven liggen. Door je dag met hardlopen, yoga of het lezen van de krant te beginnen krijg je namelijk voldoende energie om de rest van de dag te kunnen presteren. Ook een goede verzorging van je kapsel en de huidverzorging voor mannen van Pharrell Williams geven je nét dat beetje extra om er helemaal tegenaan te kunnen.

Neem tijd voor jezelf en je uiterlijk

In balans zijn en je drukke leven goed aankunnen heeft veel te maken met aandacht voor je persoonlijke verzorging. Zo kan je er als je kapsel en je baard bijgewerkt moeten worden voor kiezen om even snel snel bij de kapper langs te gaan. Je kan echter ook gaan voor een bezoek aan de barbershop. Hier neemt de barbier nog de tijd om jou te verrassen met zijn vakmanschap. Je zult dan niet alleen met een stijlvolle look, maar ook uitgerust en ontspannen de zaak weer verlaten.

Niet alleen je haar en baard zijn belangrijk voor je uitstraling, ook je huid vormt een belangrijke basis. Als je huid er rustig en gezond uitziet, zit je meteen veel lekkerder in je vel. Huidverzorging voor mannen zonder dierlijke ingrediënten of plastic deeltjes zijn daarbij beter voor jou én voor de planeet. Let er dus bij je keuze voor verzorgingsproducten op dat je een merk kiest dat vriendelijk en mild is voor je huid en dat bij de productie tevens mens, dier en aarde zoveel mogelijk respecteert. Zoals bijvoorbeeld het nieuwe cosmeticamerk van Pharrell Williams, Humanrace.

Nieuwe gezichtsverzorgingslijn met natuurlijke ingrediënten

De huidverzorgingslijn Humanrace is ontstaan door een samenwerking tussen Pharrell Williams en zijn dermatoloog. De zanger staat bekend om zijn stralende huid en introduceert nu een lijn met een gezichtsreiniger, een exfoliant en een vochtinbrengende crème. De producten bevatten natuurlijke extracten die je huid perfect verzorgen. De stappen die je neemt voor je huidverzorging duren bovendien slechts enkele minuten. Ook als je je dag dus een keer begint met het negeren van de wekker, moet dat lukken.

Eens in de zoveel tijd een bezoek aan de barbershop. Een ochtendroutine hebben met het cosmeticamerk van Pharrell Williams, dat je huid een snelle oppepper geeft. Het zijn kleine dingen, maar onmisbaar voor je zelfvertrouwen!